Home | ZOEKEN | AV | hangar | winkelwagen

Code:214276
Merk:Multiplex
Omschrijving:Heron kit
Prijs:€ 169.90
Informatie:

Stock
0

Heron kit.
De MULTIPLEX HERON is een hoogwaardig elektrisch zweefvliegtuig met T-roer en hoogwaardige 4-kleppenvleugels. Met zijn elegante vleugels en de gestroomlijnde romp vangt deze thermiek uitstekend op en indien nodig drijft de efficiënte PERMAX-brushless-motor de klappropeller (RR-versie) krachtig aan. Door het weinig kritische vlieggedrag en de uitstekende vliegprestaties kunt u met de HERON maximaal vliegplezier ervaren, ongeacht of u hobbypiloot of een oude rot in het vak bent. Met elegantie en precisie zweeft u lang door de lucht of geniet u van sportieve luchtacrobatische intermezzo's.

De extravagante 4-kleppenvleugels met de zeer stijve CFK/aluminium vleugelliggertechnologie stellen in de 2,40 meter-klasse geheel nieuwe normen. Met de standaardkleppen landt u uiterst nauwkeurig, worden de starteigenschappen verbeterd en profiteert u van het brede prestatiespectrum voor speedvliegen, kunstvliegen en thermiekvliegen.

Highlights
4-kleppenvleugels voor hoge vliegprestaties
Innovatieve CFK/aluminium vleugelliggertechnologie
Ultrasterke romp door GVK "M-SPACE"-technologie
Uitvoering
Onderdelen van taai ELAPOR-materiaal
CFK/aluminium vleugelliggertechnologie
Transparante cabinekap met gedetailleerde cockpit
Oppervlakken en hoogteroer afneembaar.
Inhoud levering
Modelvliegtuig
Kleine onderdelen
Handleiding.

TIP: wij raden u voor dit elektrische zweefvliegtuig onze MULTIGyro G3 aan, die bekwaam wind- en turbulentie-effecten compenseert. De gyro zal u het gevoel geven dat u met een perfect ingesteld groot model in de lucht heerst.

<< Terug

Prijzen incl. 21% BTW en onder voorbehoud.
Copyright © 1990-2024 Hangar Modelbouw

Contact